Jippie!

2014-11-11 13:41

Vår fina finska import har fyllt två år och kunde därför ställa upp i Öppen klass för att tävla om sitt sista svenska certifikat i Vara den 18 oktober på SSTS special för domare Henrik Härling. Och dra på trissor, tror ni inte att hon dundrade till och tog sista certet och blev Svensk Champion och BIM! Jag är SÅ glad över det!!

Valparna växer hemma och har blivit 8 veckor. Lilla Jackie får stanna hemma hos oss medan vi letar ett underbart hem till lilla Jackson som är färdig o flytta om 2 veckor. Vet du någon som letar en söt hanhundsvalp? 


Tyra gick tom...

2014-10-29 14:15

Så himla tråkigt blev det! Tyra, vår finaste black and tan-tibbe tik gick också tom, det vill säga att hon hade inga valpar i magen utan är bara skendräktig.  Usch vad tråkigt. Men, skam den som ger sig! Vi deppar lite i det tysta men kämpar såklart vidare och får helt enkelt åka ännu en gång ner till Göteborg :-)

Helgen som kommer är det Halloween, egentligen ingen speciell helg, men lite mysig sådär ändå. 

Trevlig helg allesammans!


Det blir inte alltid som man tänkt

2014-10-01 10:20

Näe, så är det. Vi planerade, reste ner till Danmark med bil o färja. Parade med en helt fantastiskt fin hane, i mina ögon, en hane jag har tittat på väldigt länge.....

Men nu ver vi, det blev inga mops-valpar den här gången med Cilla ( P'zazz Pricilla) det ville sig inte riktigt trots att vi gjorde progresteron-prov innan vi åkte så att det skulle bli rätt dag och så.

Men vi får försöka igen nästa gång hon löper, finaste Cilla-Makarillen


Vill vi verkligen ha det så här?

2014-09-22 20:35

Satt en dag och for runt på nätet när dessa bilder dök upp. Jo, texten under bilderna bedyrade att det var riktiga mopsar med stamtavla Och det kanske de är....Men titta på färgen.

Är det såhär vi vill se mopsar i framtiden? Nej, inte jag i alla fall....

image

image


Bilder på de små 💜

2014-09-22 20:14

image

detta är hanen

image

så här ligger de mest o sover hela dagarna när de inte äter förstås, tiken till höger ❤️

image

än så länge ligger de faktiskt under en värmelampa, det har ju blivit så kallt nu tycker jag o de får inte bli kalla!

 


Elly har hittat hem

2014-09-22 00:03

Måste ju också berätta om min systers mopsvalp Elly som vi hjälpte syrran med att sälja här nere i Stockholm.

Det roliga i den här i historien är att det de senaste två veckorna har ringt 3-4 familjer o varit jätteintresserade av att köpa lilla glada Elly. Alla familjer bodde norr om Gävle.

Elly flyttade igår till Sundsvall där hon fick en mops-stora syster 😍 och helt underbara nya ägare!!


Valparna har kommit!!

2014-09-21 23:55

Äntligen har valparna kommit, förra veckan, och de är SÅ fina! 

Ingela blev en helt fantastisk mamma när hon förstod att det var HON som blev mamma och inte JAG 😃

Det blev en tik och en hane som har vuxit massor eftersom de huserar alldeles själva med en hel mjölkbar! Men det är skönt för Ingela tycker jag med bara några valpar, då blir det en bra upplevelse för henne (förhoppningsvis) och hon blir inte så sliten Som tikar kan bli när de har en stor kull.

Om några dagar så öppnar de små sina ögon och efter ytterligare några dagar så börjar de höra. Spännande tid här framöver.

Vår vackra o så vinstrika P'zazz Pricilla väntar valpar med CH Kisci Rock 'N Roll från Danmark. Hon är inte jättetjock, men förhoppningsvis så ligger det en 2-3 valpar där o vill komma ut om 3 veckor ungefär...längtar....


Det är bara dagar kvar nu

2014-09-11 22:06

Ja, tänk att det bar är dagar kvar till Ingelas små telingar kommer till världen. I gela själv börjar tycka det är jobbigt, hon kan inte klia sig som hon brukar, hon kan inte springa lika mycket o fort som hon brukar, hon kan inte heller ligga på det sättet som hon är van vid för MAGEN är ju ivägen !!!

Men hon äter som aldrig förr och följer den som är i köket med hungrig blick.

Ingela har sagt till Malin att det är 4 valpar i magen och gode Gud vad jag hoppas på det!!!  2 hanar o 2 tikar oM Jag får beställa :)

små saker som behövs inför valpningen inhandlade jag dag så nu är allting klart, de kan komma när som nu och vi är beredda!

Trevlig helg allesammans!


Tik-valp till salu

2014-09-07 18:48

 Irmelin's Cellini, en tik född 6 april 2014 , är till salu. Hon kallas för Elly och är en härlig busig så gott som rumsren tjej. Elly letar ett kärleksfullt hem att växa upp i, en familj som söker en go och fartfylld familjemedlem 

Vill du veta mer om Elly så svarar jag gärna på frågor eller berättar mera, bara ring eller maila :)

image


Tur och retur Göteborg

2014-09-05 20:49

Hemkommen för ett par timmar sedan från Göteborg där vår fina CH P'zazz Victorias Secret har haft en herr-dejt men en noga utvald, av få använd, guldkorn bland stenarna hoppas jag: Bio-Bios Blackoholic

En hane som ägs och är uppfödd av Lisa Molin, kennel Bio-Bio. Han är b/t och har en för mig väldigt intressant stamtavla. Hans mamma avgudar jag, pappa har gett en del fina valpar m.m. Jag kan göra listan lång.....

Olle, som han kallas till vardags, har ställts ut mycket sparsamt med cert, BIR. Lisa har ju utbildat sig till domare och det tar all tid, jag vet!!

När vi väl var där nere så passade vi på att ta ett nytt kort på honom med mobilen, han är fin Olle :)

Nu väntar vi med spänning och ser om Tyra blir dräktig.......

image


«oktober 2016»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Besökare idag: 2
Denna månad: 386
Totalt: 89912