Bilder på de små 💜

2014-09-22 20:14

image

detta är hanen

image

så här ligger de mest o sover hela dagarna när de inte äter förstås, tiken till höger ❤️

image

än så länge ligger de faktiskt under en värmelampa, det har ju blivit så kallt nu tycker jag o de får inte bli kalla!

 


Elly har hittat hem

2014-09-22 00:03

Måste ju också berätta om min systers mopsvalp Elly som vi hjälpte syrran med att sälja här nere i Stockholm.

Det roliga i den här i historien är att det de senaste två veckorna har ringt 3-4 familjer o varit jätteintresserade av att köpa lilla glada Elly. Alla familjer bodde norr om Gävle.

Elly flyttade igår till Sundsvall där hon fick en mops-stora syster 😍 och helt underbara nya ägare!!


Valparna har kommit!!

2014-09-21 23:55

Äntligen har valparna kommit, förra veckan, och de är SÅ fina! 

Ingela blev en helt fantastisk mamma när hon förstod att det var HON som blev mamma och inte JAG 😃

Det blev en tik och en hane som har vuxit massor eftersom de huserar alldeles själva med en hel mjölkbar! Men det är skönt för Ingela tycker jag med bara några valpar, då blir det en bra upplevelse för henne (förhoppningsvis) och hon blir inte så sliten Som tikar kan bli när de har en stor kull.

Om några dagar så öppnar de små sina ögon och efter ytterligare några dagar så börjar de höra. Spännande tid här framöver.

Vår vackra o så vinstrika P'zazz Pricilla väntar valpar med CH Kisci Rock 'N Roll från Danmark. Hon är inte jättetjock, men förhoppningsvis så ligger det en 2-3 valpar där o vill komma ut om 3 veckor ungefär...längtar....


Det är bara dagar kvar nu

2014-09-11 22:06

Ja, tänk att det bar är dagar kvar till Ingelas små telingar kommer till världen. I gela själv börjar tycka det är jobbigt, hon kan inte klia sig som hon brukar, hon kan inte springa lika mycket o fort som hon brukar, hon kan inte heller ligga på det sättet som hon är van vid för MAGEN är ju ivägen !!!

Men hon äter som aldrig förr och följer den som är i köket med hungrig blick.

Ingela har sagt till Malin att det är 4 valpar i magen och gode Gud vad jag hoppas på det!!!  2 hanar o 2 tikar oM Jag får beställa :)

små saker som behövs inför valpningen inhandlade jag dag så nu är allting klart, de kan komma när som nu och vi är beredda!

Trevlig helg allesammans!


Tik-valp till salu

2014-09-07 18:48

 Irmelin's Cellini, en tik född 6 april 2014 , är till salu. Hon kallas för Elly och är en härlig busig så gott som rumsren tjej. Elly letar ett kärleksfullt hem att växa upp i, en familj som söker en go och fartfylld familjemedlem 

Vill du veta mer om Elly så svarar jag gärna på frågor eller berättar mera, bara ring eller maila :)

image


Tur och retur Göteborg

2014-09-05 20:49

Hemkommen för ett par timmar sedan från Göteborg där vår fina CH P'zazz Victorias Secret har haft en herr-dejt men en noga utvald, av få använd, guldkorn bland stenarna hoppas jag: Bio-Bios Blackoholic

En hane som ägs och är uppfödd av Lisa Molin, kennel Bio-Bio. Han är b/t och har en för mig väldigt intressant stamtavla. Hans mamma avgudar jag, pappa har gett en del fina valpar m.m. Jag kan göra listan lång.....

Olle, som han kallas till vardags, har ställts ut mycket sparsamt med cert, BIR. Lisa har ju utbildat sig till domare och det tar all tid, jag vet!!

När vi väl var där nere så passade vi på att ta ett nytt kort på honom med mobilen, han är fin Olle :)

Nu väntar vi med spänning och ser om Tyra blir dräktig.......

image


GRATTIS Johanna och Svante

2014-08-27 20:50

Glada och överväldigade av stolthet har vi informerats om att Svante, P'zazz Never Say Never, nu mer kan titulera sig INTERNATIONELL champion!! C.I.B som det heter på hundspråk.

Än en gång, GRATTIS!!

image


Norrköping Int utställning

2014-08-22 11:55

Vi var till Norrköping, jag och Lena P med våra mopsar. Alltid lika roligt att åka och ställa ut tycker jag....

Domare idag var Benny Blid von Schwedin, SWE 

P'zazz Hey Handsome, aka TIGER, tog CERT CACIB och blev BIR. Sen blev han 2:a i gruppen för gruppdomare Torbjörn Skaar. Vilken lycka! Den placeringen leber jag på ännu idag, jag blev så överraskad o glad!

Tack till familjen Som äger Tiger att jag får åka runt o visa upp honom.

image


Det har varit en sköööön sommar!!

2014-08-22 11:33

En helt fantastisk sommar har kommit till ända, känns det som i alla fall.... Varma sommarkvällar ute i trädgården, ett glas rosé, tända ljus, mys med den del av familjen som är hemma för tillfället. Det här blir en sommar jag ska komma ihåg länge även om det har varit för varmt för hundarna....

image

 

Vi har varit på Världs Vinnar Utställningen i Heösingfors i början av augusti. Tänk att vi beställde hotell och båt till den utställningen för över ett år sedan. Ska man komma över pölen gäller det att vara ute i god tid.

till en sådan stor utställning så är det så många tibbar o mopsar anmälda att bara tikarna döms av en domare och hanarna i varje ras domstol av andra domare. Jag hade med mig 2 hundar, en tibbe P'zazz Victorias Secret och mops P'zazz Hey Handsome. Tyra blev oplacerad i Championklass med excellent av 25 Championtikar. domaren plockar ju bara ut 4 st som ska placeras.

Mopsen P'zazz Hey Handsome kom 2:a i juniorklass i en jättestor klass med juniorhanar, 20 st. Så vi kallar honom Vice Junior Världs Vinnare. Jag är SÅ stolt över honom att han placerade sig så bra i den konkurrensen. Man ska veta att till en sådan här utställning kan alla i hela världen anmäla sig.

CH P'zazz Pricilla var också där och placerade sig på en hedersvärd 2:a plats i championclass av 23 Championtikar!

Brorsan till Pricilla CH P'zazz Pay Attention var också med och tävlade i Championklass hanar men placerade sig inte bland de 4 bästa hanarna, men han fick exellent och matte Sofia tror jag var rätt nöjd ändå. Konkurrensen är grym i dessa klasser.

sen hade vi även uppfödargrupp med de tre mopsarna som var från min kennel Hey Handsome, Pricilla och Pay Attention Och VANN den klassen av 11 uppfödare från olika länder. Helt GALET ROLIGT oCH ärofullt !!

image

TACK Lena, Micke, Kjell, Sofia och Richard för en minnesvärd dag o resa

 


Mops special i Varberg

2014-06-17 14:55

Mops specialen hölls i år i Varberg. Varberg har jag varit i många gånger och det är en otroligt vacker plats i Sverige, när det är sol........när det regnar så känns det inte alls lika vackert.  Efter att ha tillbringar många somrar i Varberg så blev det så att två somrar i rad regnade det, sen åkte vi inte dit igen......

Men nu styrde vi kosan dig, bilen full med hundar, grejor o människor. Vi var glada o förväntansfulla.

109 mopsar var anmälda totalt , det är ganska många tycker jag. Resultaten för våra små älsklingar blev över  förväntan! 

Tangetoppen's Rockabilly Babe blev 4 i sin klass av 5 mopstikar mellan 4-6 månader.

P'zazz Hilton kom 2:a i sin klass med HP av 7 hanvalpar. Jättebra resultat för en nybörjare!

P'zazz Hey Handsome vann juniorklassen av 13 juniorer och slutade som 4:a bästa hane!

Tillslut, P'zazz Pricilla, som vann championklassen och blev sen Best in Show! Lyckan var total! Tänk att hennes bror vann denna utställning förra året, CH P'zazz Pay Attention. Hemresan gick jättebra, med lika full bil igen som på nerresan! Här kommer lite bilder!

image

image

image


«december 2019»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Besökare idag: 17
Denna månad: 71
Totalt: 113383